MHM InConcert

Eén van de doelen van MHM is amateurgezel-schappen een podium te geven t.b.v. meer optredens en/of ledengroei. Binnen dit onder-deel van het MHéM kunnen allerlei orkesten, m.u.v. marchingbands zich presenteren voor een groter publiek. Optredens duren over het algemeen 25 tot 30 minuten. In overleg kan hiervan iets afgeweken worden.
MHM InConcert vindt plaats op zondagmiddag 14 juni tussen 14 en 17 uur  op het Burgemees-ter Stamplein in hartje Hoofddorp en biedt plek aan ± acht orkesten.
 
U kunt uw gezelschap bij ons aanmelden via deze pagina.

Of het nu gaat om een blazers- of strijkers- ensemble, jeugdorkest, zigeunerorkest, brassband, Thais orkest, percussiongroep, bigband, enz., ieder muziekgezelschap met minimaal 10 muzikanten is van harte welkom.De winkels zijn open tot 17 uur, dus is het gezellig druk in en rond de winkelcentra en op de terrassen van de diverse horecagelegenhe-den op het Burg. Stamplein.

Natuurlijk is er een geluidsinstallatie, stroom en een afzetting aanwezig en zorgen wij voor een flink aantal (klap-)stoelen. 
Laat tijdig weten wat jullie verder nodig hebben voor een mooi demo-optreden, dan zorgen wij dat alle voorzieningen aanwezig zijn. 

Aanmelden kan hier.