MHM InConcert 2023
MIC Hoofddorp / MIC Nieuw Vennep

Eén van de doelen van MHM is amateur(jeugd)gezelschappen een podium te geven t.b.v. meer naambekendheid, meer optredens en/of ledengroei. Met MHM InConcert biedt MHM alle amateurorkesten een 'Open podium'. Zij kunnen zich, m.u.v. show & marchingbands, pre-senteren voor een groter publiek. Optredens duren 30 tot 45 minu-ten. En ook het verzorgen van een 2e optreden op een ander po-dium en tijdstip, behoort tot de mogelijkheden. Sommige muziekgezelschappen gebruiken MHM InConcert om aan hun IkToon-verplichting te voldoen (i.v.m. subsidieverplichtingen).  
MHM InConcert vindt plaats op de middag tussen 12.00 en 18.30 uur op het Burgemeester Stamplein in hartje Hoofddorp (25 juni) en op het Harmonieplein nabij het centrum van Nieuw Vennep (24 juni). 

De winkels zijn open tot 17 uur, dus is het gezellig druk in en rond de winkelcentra en op de terrassen van de diverse horecagelegenheden op het Burgemeester van Stamplein en het Harmonieplein.


Wilt u met uw muziekgezelschap (min. 10 muzikanten) participeren in dit unieke evenement, klik dan door naar de deelnemerspagina voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.


BEZOEK DIT BIJZONDERE EVENEMENT!
Beste inwoner van Haarlemmermeer en omgeving. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere evenement  te bezoeken samen met fami-lie, vrienden of buren voor een heerlijke muziekmiddag hopelijk on-der prima weersomstandigheden zoals op 12 juni 2022. Toegang is geheel kosteloos. 
In Nieuw Vennep (24 juni) zullen een aantal foodtrucks en een bar opgesteld worden om ook voor de inwendige mens te kunnen zorgen.
In Hoofddorp (25 juni) mogelijk ook enkele foodtrucks en wordt met het winkelcentrum gesproken over het gezamenlijk organiseren van een Vaderdagbraderie en rommelmarkt om het voor bezoekers nog aantrekkelijker te maken het Burgemeester van Stamplein te  bezoe-ken op deze gezellige muzikale zondagmiddag.