MHM InConcert

Het 1e MHM InConcert stond gepland voor 14 juni 2020 en werd i.v.m. corona eerst uitgesteld naar 13 juni 2021 en later naar zaterdag 25 september 2021. Daar waar er voor 2020 nog 3 podia gepland waren, rond en in het winkelcentrum Vier Meren in het centrum van Hoofddorp, is dat met de onzekerheden van corona voor 2021 teruggebracht naar één groot podium waar vijf grote amateurorkesten een mooi op-treden zullen geven op het Burgemeester van Stamplein. 

Waren MHM In Concert (zittend) en de Taptoe Haarlemmer-meer (lopend) voor september 2021 nog op één dag gepland,
om streetparades te kunnen organiseren, waarbij de zitten-de optredens konden worden afgewisseld door aankomst van de lopende op het Burgemeester van Stamplein, vol-gend jaar is MHM InConcert op zondagmiddag 13 juni inge-
pland, omdat het winkelend publiek dan toegankelijker is.
Zij komen zaterdag echt voor het winkelen. Zondag is het meer een tijdsverdrijf en is de kans vele groter dat zij zich bij de fans/familie van de muzikanten voegen om mee te genieten van datgene dat door de orkesten wordt voortge-bracht.  

MHM Jeugdfestival

Het 1e MHM Jeugdfestival stond ook gepland voor 2021, maar was door pandemie absoluut niet mogelijk. Muzikanten zou-den allemaal pas begin september gevaccineert kunnen zijn.
Daarnaast hebben de repetities lange tijd stil gelegen. Wil je een competitie met elkaar aangaan, dan zul je toch het al-lerbeste willen brengen. 
Wij hebben goede hoop dat het voor zaterdag 12 juni 2022 wel gaat lukken en starten daarom in september al met de voorbereidingen. Dat betekent dat potentiële deelnemers als vanaf oktober geïnformeerd en uitgenodigd zullen gaan worden. Maar ook moeten de centjes bijeengebracht worden om dit voor Nederland unieke evenement te kunnen finan-
cieren. Fondsen, gemeente en het bedrijfsleven zullen vanaf september benadert worden voor financiële ondersteuning
van ons jeugd-initiatief.Planning MH&M 2023


MHM Jeugdfestival  +
Taptoe Haarlemmermeer
Zaterdag 11 juni 2023

MHM InConcert
Centrum Hoofddorp

Zondag 12 juni 2023