Sponsoring en Donaties, van harte welkom.

SPONSORING MH&M
Sponsoring is om een aantal reden erg interessant voor uw bedrijf.
- de zichtbaarheid is groot. Omdat MHM InConcert in en rond de winkelcentra in hartje Hoofddorp plaats vindt, zullen uw reclameui-tingen bij de diverse podia bij heel veel mensen zichtbaar zijn.
- het bereik is groot. Omdat het evenement amateurmuzikanten waaronder ook veel jeugd, een podium geeft, de diversiteit groot is en het evenement een aantal onderdelen kent die verschillende doel-groepen bedienen zullen wij flink wat mensen bereiken.
Bovendien is het MH&M-podium nu al het grootste amateurpodium van Holland met misschien wel 1.000 muzikanten op 14 juni a.s.
- omdat wij een Culturele ANBI-status hebben zijn de bedragen die gesponsort of gedoneert worden, tot 150% aftrekbaar.  

WIJ, het bestuur van de stichting MHM,
- willen alle deelnemende orkesten goede faciliteiten aanbieden; 
- de muzikanten en vrijwilligers zo goed mogelijk verzorgen;
- de bewoners van ons snelgroeiende Haarlemmermeer en de regio Haarlem een fantastisch muziekevenement aanbieden dat door zijn samenstelling en diversiteit met geen ander evenement te vergelijken is.
Een evenement dat zijn weerga niet kent en de bezoekers niet alleen veel plezier en warmte zal brengen, maar vooral zal/kan ver-binden.  De amateurmuziek heeft te lang in de verdrukking gezeten en daar gaan wij met zijn allen wat aan doen.

Kortom ondernemers van Zuid-Kennemerland en directie van bedrijven in Noord-én Zuid Holland laten we samenwerken aan één van de mooiste muziekavenementen van de Randstad.

Wij hebben voor MHM InConcert diverse sponsorpakketten samengesteld, klik hier voor een overzicht.

Een sponsorpakket vraagt u hier aan.

DONATIES
Bedrijven en particulieren kunnen voor dit evenement zonder winst-oogmerk ook een donatie doen om dit mooie initiatief te steunen. Elk bedrag is van harte welkom. Vele kleintjes maken één grote. Natuurlijk zullen wij alle donateurs op enig moment in het zonnetje zetten. Namens de besturen van de Stichting Muziekliefhebber Hollands Midden (MHM) en de Mars der Muzikanten (MdM) alvast hartelijk dank. 

Ondernemers

Dames en heren ondernemers, bij sponsoring is het sponsorbedrag  voor 100% aftrekbaar door ze op te voeren als marketingkosten. Kiest u er echter voor om een donatie/schenking te doen, dan geldt tijdelijke een hogere aftrekbaarheid. De donatie is voor 150% aftrek-baar voor IB-gerechtigden en 125% voor bedrijven die vennoot-schapsbelasting betalen op basis van onze Culturele ANBI-status. Voor het doen van een donatie klik hier.
Particulieren
Zoals hierboven aangegeven geldt voor particulieren dat donaties voor 150% aftrekbaar zijn voor de IB-belasting. Voorbeeld: Doneert u € 500 aan onze stichting dan mag u een post 'Donaties/Giften van
€ 750 opvoeren op uw IB-aangifteformulier. En kan uw netto donatie dus op € 125 uitkomen, wanneer u gebruik maakt van de hoogste schijf. 
Voor het doen van een donatie klik hier.

Meer over de relatie tussen MHM en MdM, lees hier

-------------------------------------------------------------------------------


Wilt u met ons van gedachte wisselen over een sponsor-schap of het doen van een donatie, stuur een mailbericht naar meerinfo@mhem
.nl dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Wij zoeken op dit moment financiële ondersteuning voor het onderdeel: MHM InConcert.
En binnenkort ook voor MHM Jeugdproject en MHM Jeugdfestival.

Wordt u ook sponsor van Muziekfestijn Haarlem&Meer?


 

De beide taptoes binnen het Muziekfestijn Haarlem&Meer worden mogelijk gemaakt door: