Sponsoring en Donaties, van harte welkom.

SPONSORING
Omdat wij, bestuur en vrijwilligers van de Stichting MHM, vinden dat zowel de hoofdstad van Noord Holland als het snelgroeiende populaire Hoofddorp, waar amateurgezelschappen een podium
verdienen, willen wij samen met het bedrijfsleven uit de regio Haarlem en Haarlemmermeer, een muzikaal evenement neerzetten voor ALLE inwoners uit de regio groot Haarlemmermeer en omstreken. Een evenement die zijn weerga niet kent en de bezoekers niet alleen veel plezier en warmte zal brengen, maar vooral zal/kan verbinden.  De amateurmuziek heeft te lang in het slob gezeten en daar gaan wij met zijn allen wat aan doen.

Hieronder vindt u de sponsorpakketten welke wij u, ondernemer en uw collega's vanaf 21 Juli 2019 kunnen aanbieden en waarmee u kunt laten zien dit evenement en al haar deelnemers een warm hart te willen toedragen en dit event als kado aan de vele duizenden bezoekers en uw medewerkers te willen geven met natuurlijk veel exposure voor uw bedrijf. 
Sponsorovereenkomsten kunnen voor één of meerdere MHéM-edities worden aangegaan, waarbij ieder jaar per 1 Juli het nieuwe editiejaar ingaat, vlak na het MHéM. Dit betekent dat het eerste jaar een gebroken jaar kan zijn. Des te korter na 21 Juli de over-eenkomst aangegaan wordt, des te meer u als sponsor kunt profi-teren van de aangeboden faciliteiten. Meerjarenovereenkomsten met ons (stichting MHM), worden natuurlijk zeer op prijs gesteld.
U kunt hier een sponsorpakket aanvragen.
Misschien kunnen we onszelf ooit de titel: 'klein WMC' toemeten.

DONATIES
Bedrijven en particulieren kunnen voor dit evenement zonder winstoogmerk ook een donatie doen om dit mooie initiatief te steunen. Elk bedrag is van harte welkom. Vele kleintjes maken één grote. Natuurlijk zullen wij alle donateurs op enig moment in het zonnetje zetten. Namens het bestuur van de Stichting Mars der Muzikanten alvast hartelijk dank. 

Ondernemers
Dames en heren ondernemers, wanneer de sponsorpakketten u niet aanspreken of u het instappakket toch te duur vindt, is een donatie een optie om het evenement te steunen, meer betrokken te geraken en een naamsvermelding in het programmaboekje te krijgen. De donatie is voor 125% aftrekbaar voor IB-gerechtige en 150% voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen. Dit geldt voor donaties aan de Stichting Mars der Muzikanten die een Cultuur ANBI-status geniet.
Voor het doen van een donatie klik hier.

Particulieren
Donaties ten behoeve van de Stichting Mars der Muzikanten kunt u
hier doen. Voor meer informatie over de Mars der Muzikanten verwijzen wij u graag naar de website www.mdmhaarlem.nl

Relatie tussen MHM en MdM, lees
hier