We verwelkomen de zomer met een grote Zo-mermarkt en met de hele middag lekkere live-muziek gebracht door allerlei amateurorkesten vanaf de beide podia. Winkeliers, ondernemers en particulieren zullen hun waren aanprijzen. (Antieke) Foodtrucks rond het horecaplein maken het geheel af. We verwachten minimaal 200 kramen te kunnen plaatsen op dit centraal gelegen plein in Hartje Hoofddorp. 

We organiseren deze markt samen met Hoofddorp Winkelstad op een bijzondere plek op Zondag 25 juni 2023 - 11.00-18.00u 


Een kraam reserveren kan nu al vanaf € 29,50 (Early Bird-prijs tot 21 maart a.s.).
Er is niets leuker dan jouw zolder en/of schuur eens lekker op te ruimen voor de zomer en wat je niet gebruikt, te verkopen. Maar lekker snuffelen tussen de gebruikte huisraad, vintage, retro, Lp's, curiosa
en antiek kan natuurlijk ook of score iets nieuws voor een uiterst scherpe (Super-)SummerSaleprijs. Vintage - Retro - Antiek - Curiosa (E)
Alle kramen hebben een afmeting van 4 meter breed en 1 meter diep (zie onderste foto). Huurprijs per dag € 37,50 excl. btw.
Wilt u een 2e kraam huren (20% korting) of 3e (40% korting), stuur ons dan even een mailverzoek: meerinfo@mhem.nl

In overleg kunnen wij ook enkele grondplaatsen creëren van minimaal 12 m2 à € 2,50 p. m2 (excl. btw)  


Braderie (A/B)
Kramen kunnen uitsluitend gereserveerd worden door winkeliers die aangesloten zijn bij de biz SOHC dus deel uitmakende van Vier Meren, Polderplein of Marktplein. Winkeliers kunnen kiezen voor het deel rond de nieuwe ingang (A) of rond de oude ingang (B) van winkelcentrum Vier Meren (zie plattegrond hieronder).
Alle 4mx1m kramen krijgen een effenwit dak (doek).
Huurprijs 1 dag A - € 59,- (boven) en B - € 49,- excl. btw 

Rommelmarkt (C)
Kramen zijn 4 meter breed en 1 m diep en op dit deel van de zomermarkt uitsluitend bedoeld voor particulier gebruik. Huur voor een hele dag € 29,50 incl. btw. Reserveren vóór 21 maart a.s. (Early Bird-tarief) Daarna € 37,50 incl. btw


Kleedjesmarkt
De kleedjesmarkt is bedoeld voor de jeugd. Volwassen verkopers worden door de organisatie dan ook vriendelijk tot dringend verzocht de verkoop te staken. Na meerdere waarschuwingen wordt de verkoopplek 'opgedoekt'. Kinderen betalen voor een plek van ± 10m2 € 5. Zij mogen wel alles verkopen er worden geen eisen opgelegd met betrekking tot de aangeboden waar. 


Foodtrucks
Hierbij wordt de voorkeur gegeven aan antieke foodtrucks ge-zien het karakter van MHM InConcert en het vintage-retro-an-tiek-deel van de zomermarkt. Eigenaren van foodtrucks betalen de organisatie een uitkoopbedrag van € 1 per door de orga-nisatie geplaatste marktkraam om hun trucks op deze markt te plaatsen . De filosofie: hoe meer kramen, des te meer bezoe-kers en dus kans op een hogere omzet voor de foodtruckonder-nemer. In enkele gevallen kan een naturaverrekening plaats-vinden.  
Kramen/plaatsen worden op basis van het reserveringsmoment toegekend.

Reserveer daarom vandaag nog jouw/jullie kraam.Plan A = 200 kramen