MHM Markt & Muziek (M3)

Beste inwoner van Haarlemmermeer en wijde omgeving. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere evenement  te bezoeken samen met familie, vrienden of buren voor een heerlijke middag ontspan-ning. Over het weer hadden we in 2022 en 2023, niets te klagen. (beetje warm), dus blijven we ook voor 2024 weer positief.
Toegang is geheel kosteloos. M3 kent ook een horecaplein met food-trucks en de winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur open om niet alleen te kunnen genieten van koopjes op de markt, de lekkere muziek die doorlopend te horen is, maar er ook even lekker geshopt kan worden


BEZOEK DIT BIJZONDERE EVENEMENT!MUZIKALE Optredens 

Wilt u met uw muziekgezelschap (minimaal 10 muzikanten) participe-ren in dit unieke evenement in de vorm van een promotieoptreden, voor meer bekendheid, meer optredens of misschien wel ledengroei, klik dan door naar de deelnemersinformatiepagina voor meer infor-matie en het aanmeldingsformulier.


Nieuw Vennep
In september zullen er ook oriënterende besprekingen plaatshebben over een mogelijke 2e editie van MHM Markt & Muziek Nieuw Vennep.Kraamhouders, muzikanten, bezoekers en organisatie waren het duidelijk met elkaar eens op 25 juni 2023. Deze bijzonde-re combinatie is een 'blijvertje'. Veel bezoekers, een geweldi-ge sfeer, fijne gevarieerde muziek, wat een gezelligheid en flinke hoeveelheden producten die van eigenaar wisselden.


Bekijk hier het verslag van 25 juni j.l.Eén van de doelen van MHM is amateur(jeugd)gezelschappen een podium te geven t.b.v. meer naambekendheid, meer optredens en/of ledengroei. Met MHM InConcert biedt MHM alle amateurorkesten een 'open podium'. Zij kunnen zich, presenteren voor een groter publiek. Optredens duren zo'n 45 minuten. En ook het verzorgen van een 2e optreden op een ander podium en tijdstip, behoort tot de mogelijk-heden. Sommige muziekgezelschappen gebruiken dit onderdeel om aan hun IkToon-verplichting te voldoen (i.v.m. subsidieverplichtin-gen).  
Om meer bezoekers te genereren naar het Burgemeester van  Stam-plein in Hoofddorp centrum, hebben we rond het muziekevenement een zomerjaarmarkt georganiseerd in 2023. Deze combinatie bleek enorm succesvol gezien de vele positieve reacties en het groot aan-tal bezoekers. Daarom hebben wij besloten MHM InConcert en MHM Zomermarkt samen te voegen tot MHM Markt & Muziek (M3), waarbij niet alleen de zittende (podium) en staande optredens, maar ook de lopende muziekverenigingen onder de noemer muziek vallen. 3e editie in 2024
Het bestuur is accoord gegaan met het M3 naar voren halen,  waar-door deze vóór het MHM Jeugdfestival 2024 zal plaats hebben, name-lijk op zondag 2 juni 2024.  Daarnaast gaan we de interesse peilen onder muziekgezelschappen voor optredens op zaterdag (1 juni), een duurt M3 Hoofddorp mogelijk een heel weekend komende juni. In september is er ook een overleg in Nieuw Vennep voor 8 juni 2024.De Gemeente Haarlemmermeer heeft het M3 Hoofddorp en Nieuw Vennep financieel ondersteund in 2022 en 2023. We hopen natuurlijk dat ze dit continueren in 2024.

Voor M3 is in 2023 een samenwerking ontstaan met SOHC, die alle ondernemers vertegenwoordigt in Hoofddorp Win-kelstad (Hoofddorp centrum)Deze bedrijven steunden het M3 Hoofddorp 2023 financieel of in natura, waarvoor wij hen hartelijk bedanken.

Meer over: Autohopper, Multicopy HoofddorpGromax, 
Goodnight slaapkamers
, Stichting Kinderopvang 
Haarlemmermeer
, DJ MiddelkoopAH Hoofddorp Centrum en Restaurant Elders. Lees ook regelmatig het laatste nieuws online bij HCNieuws.nl van 
Hoofddorpse Courant/Witte Weekblad.
Deze bedrijven hebben MHM InConcert 2022 ondersteund zowel financieel als in natura, waarvoor wij hen hartelijk bedanken.