MHM Markt & Muziek Hoofddorp

Beste inwoner van Haarlemmermeer en wijde omge-ving. Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere evenement  te bezoeken samen met familie, vrienden of buren voor een heerlijke middag ontspanning. Toegang is geheel kosteloos. Lekker snuffelen tussen de gebruikte en nieuwe waar, doorlopend livemuziek door een variatie aan amateurorkesten, Pokemon-plein, foodtrucks en SKH en Jeugdland zorgden voor kinderanimatie en was er een springkussen. De win-kels in Hoofddorp Winkelstad zijn van 12.00 tot 18.00 u (za)/17.00 uur (zo) open, om voor of na uw bezoek aan MHM Markt&Muziek even lekker te shoppen. 

Zaterdag 31 mei +
 zondag 1 juni: 12.00-17.00u. 

Burgemeester van Stamplein Hoofddorp


BEZOEK DIT BIJZONDERE EVENEMENT!Nieuw Vennep
Komende juni zou MHM Markt & Muziek Nieuw Vennep (2e editie) in samenwerking met een drietal partijen uitsluitend op 22 juni plaats kunnen vinden. Helaas staat dan ons 3e MHM Jeugdfestival gepland.
Daarom 2e M3 Nieuw Vennep gepland op zaterdag 28 juni 2025.


Harmonie Spaarnebazuin - Haarlem


De Gemeente Haarlemmermeer heeft het M3 Hoofddorp en Nieuw Vennep financieel ondersteund in 2022 en 2023 en zal dit ook in 2024 weer doen.


Verder danken we voor hun steun in natura en financieel 


De 3e editie, die zich over twee dagen uitspreidde, was met 37 optredens, een goed gevulde markt en tussen de 5.000 en 7.000 bezoekers, een groot succes. Alleen maar lof en posi-tieve reacties van kraamhouders, muzikanten en bezoekers.
MHM Markt+Muziek Hoofddorp / Fanfare Festival / FlashMob Kraamhouders, muzikanten, bezoekers en organisatie waren het duidelijk met elkaar eens op 25 juni 2023. Deze bijzonde-re combinatie is een 'blijvertje'. Veel bezoekers, een geweldi-ge sfeer, fijne gevarieerde muziek, wat een gezelligheid en flinke hoeveelheden producten die van eigenaar wisselden.Laat hier weten dat je erbij bent


Bekijk hier het verslag van 25 juni 2023


4e editie in 2025. Het M3 Hoofddorp is vanaf 2024 naar voren gehaald om de kans te verkleinen dat het weer zo tropisch warm wordt als in 2023.  Met ingang van 2023 hebben we rond het muziekevenement een zomerjaarmarkt georganiseerd. Deze combinatie bleek enorm succesvol gezien de vele positieve reacties en het groot aantal bezoekers. Daarom hebben wij in 2023 besloten MHM InConcert en MHM Zomermarkt samen te voegen tot MHM Markt & Muziek (M3), waarbij niet alleen de zittende (podium) en staande optredens, maar ook de lopende muziekverenigingen onder de noemer muziek vallen. 


Harmonie Excelsior - Hoofddorp

Accordeonorkest Haarlem Deze bedrijven steunden het M3 Hoofddorp 2023 financieel of in natura, waarvoor wij hen hartelijk bedanken.

Meer over: Autohopper, Multicopy HoofddorpGromax, 
Goodnight slaapkamers
, Stichting Kinderopvang 
Haarlemmermeer
, DJ MiddelkoopAH Hoofddorp Centrum en Restaurant Elders. Lees ook regelmatig het laatste nieuws online bij HCNieuws.nl van 
Hoofddorpse Courant/Witte Weekblad.
Deze bedrijven hebben MHM InConcert 2022 ondersteund zowel financieel als in natura, waarvoor wij hen hartelijk bedanken.