Speel JIJ OOK mee met de grootste Flash Mob van de Haarlemmermeer?

Waarom deze Flash Mob?
De optredens die gedurende het muziekevenement plaats vin-den, laten de bezoekers en het winkelend publiek zien hoe geweldig het is om samen muziek te maken en dat er aan muziek maken, zoveel plezier beleeft kan worden. Een FM 
kan die beleving een enorme (extra) boost geven. Emoties als ver-bazing, respect en bewondering, zijn zomaar wat reacties die deze FM, de grootste van de Haarlemmermeer bij het publiek zou kunnen losmaken. 
Wil jij dit unieke moment meebeleven, meld je dan hier aan voor deze bijzondere FM, welke plaats gaat vinden op ???? in het centrum van Hoofddorp rond 16.40 uur. En misschien is de animo zo groot, dat we de grootste van Nederland voor 2021, kunnen neerzetten.  

Repetitie.

Voor diegené die dat prettig vinden organiseren we samen met het basisorkest Harmonie Excelsior, een generale repetitie ± een uur voor aanvang van de Flash Mob voor alle deelnemers. Deze repetitie zal hoogstwaarschijnlijk bij Pier K (Cultuurgebouw) plaatsvinden.

Meld je vandaag nog aan!
We stellen het op prijs wanneer je naast jouw naam, jouw e-mailadres en woonplaats ook even vermeldt welk instrument je speelt om overzicht te hebben m.b.t. de totale bezetting. Na ontvangst van jouw aanmelding, sturen we je de partij die hoort bij het door jouw opgegeven instrument en houden je volledig op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Na het evenement sturen wij jou de link naar de video die na het evenement op 'YouTube' geplaatst zal worden, waarvan de beelden zo maar de hele wereld over kunnen gaan. Omdat wij jouw woonplaats kennen, kunnen wij je linken aan andere deelnemers i.v.m. vervoer, indien nodig. 
Mochten er andere muzikanten binnen jouw muziekgezelschap zijn die ook mee willen doen, stimuleer hen dan zich ook op te geven, want samen is het nog veel leuker. Er is helaas geen budget om zaken als reiskosten te compenseren. Natuurlijk drinken wij met zijn allen achteraf op een succesvol verlopen Flash Mob ergens in het winkelcentrum in centrum Hoofddorp. Ook zorgen we voor een nette ruimte waar je tijdens het optreden veilig jouw spullen kunt achterlaten.
Meld je hier aan en informeer zoveel mogelijk van jouw muziekmakende vrienden over deze grootse Flash Mob. 

Gekozen is voor de 'Bolero' van Ravel. De snare zal ongeveer 5,5 minuut klinken in het grote winkelcentrum.

Flashmob, één van de hoogtepunten van het evenement?
De FM vormt een bijzonder moment, tijdens het evenement dat de amateurmuziek een podium wil geven, niet alleen ter promotie (meer optredens / meer naamsbekendheid) maar ook ter stimulatie (ledengroei). Een kort muziekmoment met meer dan 100 muzi-
kanten, onverwachts (voor een groot deel van het publiek), spectaculair en van een bijzondere kwaliteit, zou de muzikanten zelf en de bezoekers van het MH&M, een enorme boost kunnen geven bij de beleving van het toch al zeer gevarieerde programma. 


Hoe zo een boost?
Muziek emotioneert en verbindt niet alleen, maar kan ook genezen. Miljoenen mensen ervaren dat bij het luisteren naar muziek. Maak dat het nog veel leuker is en de resultaten nog verder toenemen wanneer je zelf muziek maakt, individueel maar nog meer in groepsverband, dat realiseren velen zich niet. Een muziekgezelschap zo groot als deze en de sound welke dat creert in het overdekte winkelcentrum, zullen bij velen, zowel bij muzikanten als publiek, een diepe indruk achterlaten.

Meld je hier aan en nodig zoveel mogelijk van jouw muziekmakende vrienden uit ook mee te doen aan deze FlashMob.

Spanje 2013
(klik hier voor de video)

Frankrijk 2014 
(klik hier voor de video)