Speel mee met de grootste NL FLASHMOB!

Waarom deze Flashmob?
De optredens die gedurende het muziekevenement plaats vinden, laten de bezoekers en het winkelend publiek zien hoe geweldig het is om samen muziek te maken en dat er aan muziek maken, zoveel plezier beleeft kan worden. Een FM 
kan die beleving een enorme boost geven. Emoties als verbazing, respect en bewondering, zijn zomaar wat reacties die deze FM, misschien wel de grootste in Nederland voor 2020, bij het publiek zou kunnen losmaken.
Wil jij dit unieke moment meebeleven, meld je dan aan voor de bijzondere FM, welke plaats gaat vinden op zondag 14 juni in het centrum van Hoofddorp tussen 17.00 en 18.30 uur.
We stellen het op prijs wanneer je naast jouw naam, ook jouw e-mailadres wilt achterlaten en aangeeft welk instrument je speelt, zodat we je volledig op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, inzicht krijgen in de bezetting samenstelling
en je na het evenement een link naar de video kunnen toesturen. 
En mochten er andere muzikanten binnen jouw muziekgezelschap zijn die ook mee willen doen, stimuleer hen dan zich ook op te geven. Want samen is het nog leuker.

Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten wij vijf leuke herinneringen.
Meld je hier aan en informeer zoveel mogelijk van jouw muziekmakende vrienden over deze FlashMob. 

Wij wilden of 'Bohemian Rhapsody' van Queen of de 'Bolero' van Ravel door het winkelcentrum laten klinken. Uit de eerste reacties van muzikanten en om praktische redenen, is voor de laatste gekozen. Naar verachting zal hij 7 tot 9 minuten gaan duren, afhankelijk van het aantal deelnemende muzikanten.

Flashmob, één van de hoogtepunten van het evenement?
 
De FM vormt een bijzonder moment, tijdens het evenement dat de amateurmuziek een podium wil geven, niet alleen ter promotie (meer optredens) maar ook ter stimulatie (ledengroei). Een kort muziekmoment met misschien wel 100 of meer muzikanten, onverwachts, spectaculair en van een bijzondere kwaliteit, zou de muzikanten zelf en de bezoekers van het MHéM, een enorme boost kunnen geven bij de beleving van het toch al zeer gevarieerde programma. 

Hoe zo een boost?
Muziek emotioneert en verbindt niet alleen, maar kan ook genezen. Miljoenen mensen ervaren dat bij het luisteren naar muziek. Maak dat het nog veel leuker is en de resultaten nog verder toenemen wanneer je zelf muziek maakt, individueel maar nog meer in groepsverband, dat realiseren velen zich niet. Een muziekgezelschap zo groot als deze en de sound welke dat creert, zullen bij velen, zowel bij muzikanten als publiek, een diepe indruk achterlaten.

Meld je hier aan en nodig zoveel mogelijk van jouw muziekmakende vrienden uit ook mee te doen aan deze FlashMob.

Spanje 2013
(klik hier voor de video)

Frankrijk 2014 
(klik hier voor de video)