Wie kunnen deelnemen?

Of het nu gaat om een blazers- of strijkersensemble, jeugdorkest, zigeunerorkest, brassband, Thais orkest, percussiongroep, bigband, stealband, Turkse of Marokaanse band, jazzgezelschap of accor-deongroep,  ieder muziekgezelschap met minimaal 10 muzikanten, is van harte welkom. Wij bieden binnen iedere categorie twee verenigingen (per podium per dag) de gelegenheid verspreidt over het programma. Zingt u in een popkoor, dan bent u ook welkom tijdens M3. voor het geven van een promo-optreden.

PUBLIEK

De orkesten nemen over het algemeen een leuk groep fans mee. Daarnaast zijn de winkels open tot 17 uur en is het gezellig druk in en rond de winkelcentra en op de terrassen van de diverse horecage-legenheden op het Burgemeester van Stamplein en het Harmonie-plein. Nieuwsgierige bewoners uit de Haarlemmermeer, winkelend publiek en bezoekers aan de markt uit de grote Schipholregio, zullen blijven staan of gaan zitten om van de mooie optredens te genieten.

Orkestinfo
Natuurlijk is er (buiten) een geluidsinstallatie (zang en audioverster-king), stroom en een podium aanwezig en zorgen wij voor een flink aantal (klap-) stoelen. Om dit allemaal te kunnen bekostigen worden er een aantal sponsoren/partners aangetrokken. Wij zullen in ieder geval zorgen voor een drankje voor alle  deelnemende muzikanten. 
Een drumstel staat opgesteld om de wisseltijd te verkorten.
Een kleine reis- of onkostenvergoeding is beschikbaar. Bij een eerste promo-optreden op MHM Markt & Muziek is deze maximaal € 225. 

Nog een keer meedoen
Het zou leuk zijn voor de 2025-editie andere orkesten een podium te mogen bieden t.o.v. de eerdere edities. Maar ook de orkesten van eerdere edities, die er een feest van hebben gemaakt, krijgen een nieuwe kans zich te presenteren. Voor deze orkesten is besloten dat wij een bedrag als onkostenvergoeding reserveren tot max. € 295, voor een 2e editie en maximaal € 375 voor een 3e of 4e editie. 

Aanmelden voor de komende editie, kan hier.

Voor meer informatie over de optreedtijden tijdens de komende editie, kijk op de programmapagina voor 2024.