Wie kunnen deelnemen?

Of het nu gaat om een blazers- of strijkersensemble, jeugdorkest, zigeunerorkest, brassband, Thais orkest, percussiongroep, bigband, stealband, Turkse of Marokaanse band, jazzgezelschap of accordeongroep,  ieder mu-ziekgezelschap met minimaal 10 muzikanten, is van harte welkom. Wij bieden binnen iedere categorie twee verenigingen (per podium) de gelegenheid verspreidt over het programma. Zingt u in een popkoor, dan bent u ook welkom tijdens MHM InConcert. voor het geven van een promo-optreden.

PUBLIEK

De orkesten nemen over het algemeen een leuk groep fans mee. Daarnaast zijn de winkels open tot 17 uur en is het gezellig druk in en rond de winkelcentra en op de terrassen van de diverse horecage-legenheden op het Burgemeester van Stamplein en het Harmonie-plein. Nieuwsgierige bewoners uit de Haarlemmermeer en winkelend publiek uit de Haarlemmermeer en omgeving, zullen blijven staan of gaan zitten om van de mooie optredens te genieten.
Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk muziekliefhebbers naar het evenemententerrein te trekken op de betreffende zondag naast het aanwezige winkelende publiek. Het plan is om samen met het winkelcentrum een Vaderdagbraderie en rommelmarkt te organiseren in Hoofddorp op de 18e juni inclusief wat foodtrucks, om zo nog meer publiek naar het Burgemeester van Stamplein te trekken.

Het podium in Hoofddorp

Orkestinfo
Natuurlijk is er (buiten) een geluidsinstallatie (zang en audioverster-king), stroom en een podium aanwezig en zorgen wij voor een flink aantal (klap-) stoelen. Om dit allemaal te kunnen bekostigen worden er een aantal sponsoren/partners aangetrokken. Wij zullen in ieder geval zorgen voor een drankje voor alle  deelnemende muzikan-ten. Indien nodig kunnen wij ook voor een backline zorgen. Een kleine reis- of onkosten-vergoeding is bespreekbaar, zolang het binnen het evenementbudget valt.

In 2022 hebben we, na hem drie maal te hebben moeten uitstellen,  eindelijk de 1e editie kunnen organiseren. En dat werd een succes. Acht orkesten verzorgden samen een tiental promooptredens.


Nog een keer meedoen
Het zou leuk zijn voor de 2023-editie andere orkesten een podium te mogen bieden. Maar ook de orkesten van de 2022-editie, die van het 1e MHM InConcert een feest hebben gemaakt, krijgen een nieuwe kans zich te presenteren. Voor deze orkesten is besloten dat wij een bedrag als onkostenvergoeding reserveren tot max. € 250. 

Aanmelden voor de komende editie, kan hier.
Via de 'Orkestinfo' kun je ons laten weten of jullie iets specifieks nodig hebben. 


Het podium in Nieuw Vennep