Meer info Ondernemersvraag.

De ondernemersvraag biedt ondernemers, instellingen, ondernemers-verenigingen en de Gemeente Haarlemmermeer de mogelijkheid zichzelf te presenteren om de afstand t.o.v. de markt te verkleinen, doelgroepen te informeren, nieuwe producten of diensten aan te bieden of korte work-shop's te geven voor het leggen van nieuwe contacten of onderhouden van relaties.
Deelnemers aan de Ondernemersvraag kunnen een tafel huren om gasten aan te ontvangen voor een presentatie of een kennismakings/informatief gesprek, prangende vragen van aanwezige onderdernemers aan te beant-woorden, profileren als specialist binnen hun branche, om promotiema-teriaal uit te stallen of een mini-workshop aan te geven. Achter deze tafel mogen zij een banner plaatsen. Stroompunt nodig, neem aub zelf een haspel mee. Deelnemers kunnen kiezen uit een gerokte statafel of een gewone tafel met vier stoelen.
Na het welkomswoord zullen alle deelnemers iedere netwerkavond aan de gasten worden voorgesteld. En wanneer wij dan een bijzonder dagaanbod kunnen doen of een nieuwsfeit zouden kunnen melden, zou dat geweldig zijn en extra 'trafic' naar de betreffende tafel kunnen genereren.


Deelnemers Ondernemersvraag 


24 maart 2022 - Overzichten worden op 20 maart bijgewerkt


12 mei 2022


DEELNEMERS PROGRAMMA 
24 maart 2022


- Ondernemersvraag: zie linker kolom
- Zeepkist:
  * Miranda van Huis
  *
  *
- Intro Masterclass/Keynote:
  * Riet Harteveld - Harteveld trainingen


Gasten  
24 maart 2022 
- Overzicht wordt op 20 maart bijgewerkt

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*